nahajate se: 

Golden Pride

Golden Pride: močno ale pivo.

Fuller's razveseljuje pivce po vsem svetu z lepo zbirko vrhunsko zvarjenih piv, ki so alkoholno zmerno močna, za desert pa so pivovarji zvarili tudi izjemno prefinjeno močno pivo: Golden Pride. Znamka, namenjena uživanju v manjših količinah, vsebuje 8,5% alkohola, ki kar kipi od pravega ale okusa.

 

Golden Pride je superiorno pivo, zlahka primerljivo z belgijskimi samostanskimi pivi ali ječmenovim vinom in je pravi poveljnik flote vrhunskih Fullersovih piv.

Okus piva Golden Pride

Z 8.5% alkohola Golden Pride zagotavlja širok obseg okusov, ki zadovoljijo še tako zahtevnega pivca. Pivovarji Golden Pride opišejo takole: "izrazito jantarne barve na pogled je Golden Pride polnega telesa, zmerne grenkosti in hmeljenosti ter bogatega slada. Polnega okusa, ki spominja na sladko pomarančno olje, praženo zrnje in kruh ter pelje k bogatemu pookusu. Ravnovesje med sladki in grenkimi okusi je v tem pivu idealno."

 

Ali kot je dejal pokojni Michael Jackson, znani poznavalec piv: "Konjak med pivi".

 

Zvrst: English Strong Ale. Vsebnost alkohola: 8,5%Pivo Golden Pride je del naše redne ponudbe. Embalirano je v 500ml steklenicah.

Minister za zdravje opozarja: Prekomerno uživanje alkohola škoduje zdravju!