nahajate se: 

Organic Honey Dew

Organic Honey Dew je najbolje prodajano organsko pivo v Veliki Britaniji.

Pivo Organic Honey Dew je lahkega okusa z zlato bleščečim izgledom, grenko-sladkega okusa s pikantnim zaključkom. Postreže se-podobno kot Discovery-ohlajeno in je odlična zmes značilnega okusa in svežine. Kar to pivo dela posebno, je dodatek naravnega medu, ki pivo obogati z nežno sladkostjo. Zelo primerno tudi za ljudi, ki piva sicer ne pijejo. Za vse tiste, ki prisegajo na bio-zvarjeno je iz biološko pridelanih sestavin!

Okus piva Organic Honey Dew

Organic Honey Dew je organsko, osvežujoče pivo. Varjeno s 5% alkoholno stopnjo in najboljšim naravnim medom ter angleškim hmeljem za čudovito uravnotežen okus z rahlo sladkim priokusom.

 

Če je postrežen ohlajeno, osveži tako kot ležak (lager), vendar s precej bolj prefinjenim okusom. Lahko mu dodate tudi nekaj ledu in limete - pravo poletno doživetje!

 

Ker je pivo nežnega okusa, je podobno kot Discovery odličen spremljevalec slastnih obrokov. Osvežujoče nadgradi krožnik špagetov carbonara. Recepte si lahko (v angleščini) ogledate tudi v tejle povezavi.

 

Zvrst: Blonde Ale. Vsebnost alkohola: 5,0%Pivo Organic Honey Dew je del naše redne ponudbe. Embalirano je v 500ml steklenicah.

Minister za zdravje opozarja: Prekomerno uživanje alkohola škoduje zdravju!