nahajate se: 

Pivovarna Fuller's v Sloveniji!

Ponosni smo, da vam lahko predstavimo eno zadnjih tradicionalnih londonskih pivovarn, Fuller Smith & Turner (Fuller's).

 

Pivovarna Fuller's stoji blizu reke Temze v predelu Chiswick v zahodnem Londonu, na kraju, kjer varijo pivo že od časov Oliverja Cromwella. Fuller's razveseljuje svoje odjemalce od leta 1845, ko so se v to dejavnost skupaj podali John Bird Fuller, Henry Smith in John Turner. Od takrat pivovarna uspešno raste na krilih kakovosti piva in zadovoljstva pivcev v Londonu, vsej Južni Angliji in svetu.

 

Zakaj? Ker se že od samega začetka v tem pivu najdeta kakovost in ponos. Pivovarna cilja na sam vrh - najboljša piva in najboljše pube. Njihova piva so osvojila nešteto nagrad. Kar 4 piva pivovarne Fuller's so prisotna na lestvici World's 50 Best Beers za leto 2007! Zastavonoša je London Pride, ponos in strast pa se zrcalita tudi v ESB, London Porter, Golden Pride, 1845, Discovery, Organic Honey Dew, India Pale Ale, Vintage Ale in drugih znamkah.

 

Veliko različnih piv je na svetu, a angleško je bilo zmeraj nekaj posebnega. Z močno aromo in pookusom, bolj pitno (z manj ali brez CO2 in dušika), z drugačnim postopkom izdelave in močnim priokusom angleškega šarma.

Fuller's pivo v Sloveniji

Ker smo želeli slovenskemu tržišču ponuditi nekaj novega, smo se odločili za vrste piva, ki jih pri nas ni oziroma so zelo slabo zastopane. Tako smo se odločili ponuditi t.i. bitter ale pivo in temno porter pivo.

Bitter ale je najbolj popularno pivo v Angliji. Temnozlate, bakrene ali jantarne barve - kot ga želite videti. Ob prvem srečanju nas preseneti z močno prijetno aromo. Je grenkega, polnega okusa po bistvu piva - hmelju in sladu. Odsotnost CO2 preprečuje občutek polnega želodca in hrapavega grla. Predstavnika sta London Pride z 4,7% vsebnostjo alkohola in nekaj močnejši ESB s 5,9% alkohola.

London Porter je prav posebno pivoporter temne, skoraj črne barve, z rahlim priokusom hmelja ter dobrim in polnim telesom. Za gurmane!

Širok izbor ostalih vrhunskih piv

Z odprtjem trgovine Pivoljub na Dunajski 59 pa vam lahko ponudimo širok izbor ostalih piv iz ponudbe pivovarne Fuller's. Pivovarna je znana po dejstvu, da vari piva z zelo širokim spektrom okusov, a nekaj pri vsakem drži kot pribito: od vrhunske kakovosti ne odstopa!

Kdo smo?

Zastopstvo in prodajo piva pivovarne Fuller's vrši podjetje AMSTAR, d.o.o. Vzpostavite kontakt!

Minister za zdravje opozarja: Prekomerno uživanje alkohola škoduje zdravju!