nahajate se: 

PivoLJub - Trgovina in spletna trgovina z najboljšim angleškim in belgijskim pivom

Obiščite nas v trgovini Pivoljub na Dunajski 115 v Ljubljani za Bežigradom!

Vsak delovnik med 11. in 14.30 in 15.00 in 19.00 ter v soboto med 9.00 in 12.00 vas pričakujemo v trgovini PivoLJub, kjer na vas čaka stalna ponudba vsaj 15-ih vrhunskih piv pivovarne Fuller's. Okusite kakovost širokega razpona English style ale in porter piv priznanih londonskih pivovarjev. Pivo je na voljo posamično (v steklenicah in pločevinkah) in v kartonih.

 

Ves čas ponudbo širimo tudi s sezonskimi in ekskluzivnimi pivi (Jack Frost, Past Masters XX Strong Ale itd.), za popolnost vašega užitka pa vam nudimo tudi originalne pint kozarce. Za prave privržence pivovarne Fuller's ponudbo širimo tudi z raznovrstnimi fan club izdelki. Poleg gotovine sprejemamo tudi plačilne kartice Eurocard/Mastercard, Maestro in Visa.

 

Med delovnim časom nas lahko tudi pokličete na telefon 040 550-620 ali pišete na trgovina@pivoljub.si.

Spletna stran: www.pivoljub.si

Obiščite nas. Veselimo se vašega obiska. Cheers!

Kje nas najdete in parkirate?

Če vozite po Dunajski od bežigrajskega štadiona v smeri centra mesta, nas boste našli na desni strani nasproti Bežigrajskih dvorov, nekaj metrov pred desnim odcepom za bežigrajsko knjižnico. Kliknite za natančen zemljevid (najdi.si) ali pa si oglejte možne poti dostopa na spodnji sliki. GPS: 46.065731, 14.508916.

Minister za zdravje opozarja: Prekomerno uživanje alkohola škoduje zdravju!